Många gånger hjälper det oss oerhört om vi kan få information om vilken webbläsare, vilken version och vilket system du som användare sitter på. Det är inte självklart att man har koll på det, och det är inte heller alla gånger helt självklart hur man hittar den informationen. Lyckligtvis finns det smarta hjälpmedel/sidor även för detta ;)

Öppna den webbläsare du vanligtvis använder/har upptäckt ett problem på eller med och gå in på exempelvis http://www.whatsmybrowser.org/

Kopiera koden och skicka till oss tillsammans med en beskrivning av ärendet/buggen eller felet, så ska vi göra vårt yttersta för att lösa det.